miercuri, 28 iulie 2010

Bratara Summer on the Beach

Bratara aurie cu margelute de coral rosu, jad alb, lapis lazuli si howlit, cristale abachus si charm in forma de bicicleta si cheita.


Pret: 20 Ron



Coralul rosu stimuleaza creativitatea, pasiunea, iubirea, optimismul, intelepciunea si entuziasmul.

Jadul are puternic rol protector impotriva accidentelor, problemelor si enegiilor negative de orice fel, protectie impotriva magiei si protejeaza mamele si sotiile.
Risipeste energiile negative, este o bariera impotriva bolii si atacurilor negative, absoarbe energiile negative din mediul inconjurator (din casa).
Ajuta la gasirea propriului drum in viata, punerea in aplicare a propriilor vise, gasirea unor solutii si rezolvarea problemelor.
Amplifica si stimuleaza dragostea, compasiunea, generozitatea, armonia, cunoasterea, umilinta, concentrarea, intelepciunea, increderea, curajul, fermitatea, precizia, exactitatea, pacea, fidelitatea, prietenia (bun de oferit intre prieteni), deasemenea atrage iubirea, fie ca e purtat, fie ca e daruit (un bun cadou intre indragostiti, logodnici, soti).
Reduce si scade tensiunea nervoasa, emotivitatea, teama, blocajele de exprimare, consumul inutil de energie.
Aduce si confera echilibru emotional, claritate mentala, profunzime, bun simt, intelepciune, inteligenta, vitalitate, longevitate, noroc in afaceri, succes financiar si prosperitate.
Asezata sub perna, confera somn cu vise.
Are efecte benefice asupra plantelor (in gradinarit si agricultura).
Recomandat celor care au nevoie de contact concret cu realitatea, celor trasi in mai multe directii simultan sau celor coplesiti de detalii, pentru relaxare, bun pentru meditatie, rugaciune si vindecare, bun pentru persoane cu afinitati artistice.

Cu piatra de Lapis Lazuli mai urcam o treapta pe drumul desavarsirii. Ea este simbolul regalitatii si contribuie la atingerea perfectiunii prin deschiderea celui de-al treilea ochi, ceea ce ne face sa intelegem lumea altfel.
Pe langa avantajele emotionale pe care le ofera (pace interioara, succes in dragoste, prietenie, protectie, bucurie, curaj, optimism , incredere de sine), lapis lazuli confera noroc si castiguri financiare posesorului.
Prin proprietatile sale energetice, acest crystal stimuleaza creativitatea, comunicativitatea verbala si memoria.


Howlitul este o piatra a artistilor si a progresului.

Asigura protectie pentru minte si procesele mentale, protejeaza relatiile si absoarbe energiile negative din jur.
Recomandat celor care vad lucrurile doar in alb si negru sau care iau totul prea in serios.
Ajuta la organizarea prioritatilor personale si la atingerea telurilor, la intrarea in contact cu ghizii spirituali.
Stimuleaza exprimarea emotionala si artistica, ratiunea, spiritul de observatie, discernamantul, concentrarea, rabdarea, diplomatie, memoria, comunicarea, amplifica devotamentul si mareste inspiratia, creativitatea, simtul artistic.
Elimina durerea, stresul, teama, furia.
Scade spiritul critic, egoismul, incapatanarea, impolitetea, ezitarea.
Aaduce si confera intelepciune, agilitate, flexibilitate, maleabilitate, liniste unei minti hiperactive, echilibru emotional, somn, pace, odihna, calm, confera frumusete, protectie, energie, comunicativitate, ratiune, spirit de observatie, satisfactie, toleranta.
Este bun pentru persoane cu preocupari artistice, la orice inceput de drum (activitate sau actiune noua, in luarea de decizii corecte), acte de decizie importante, persoane care lucreaza in domenii intelectuale in care e nevoie de discernamant, spirit de observatie, atentie, decizie, comunicare.


Informatiile despre proprietatile pietrelor semipretioase le-am preluat de la:
mybubbleshop.blogspot.com
www.pietresemipretioase.info

0 comentarii: